Vastaa aiheeseen: Ski Tornimäki

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Ski Tornimäki Vastaa aiheeseen: Ski Tornimäki

#168971 Vastaus

simovunn
Avainmestari (Keymaster)

Teimme visiitin Tornimäkeen loppukeväästä 2015. Lumi oli maastosta jo sulanut, ja rinteet viimeisiä päiviä auki. Yöpakkasiakaan ei ollut enää edellisinä vuorokausina kuulunut, joten rinteet olivat luonnollisesti jo ehtineet hieman pehmetä. Keleihin nähden ne oli kuitenkin saatu pidettyä ihmeen hyvässä kunnossa.

Kauden lopussa ei muita laskijoita enää paljoa näkynyt, joten ainakaan hissijonot eivät vaivanneet. Lisävaihtelua ja korkeutta rinteisiin voisi tietysti toivoa tänne kuten kaikkiin lähimäkiin, mutta kyllä tässäkin mittakaavassa treenilaskut ja iltakanttailut aina maistuu.

Lasten ollessa testiryhmän mukana tuli pulkkamäelle ja loivemmallekin rinteelle aktiivikäyttöä. Vuokraamo varusteineen vaikutti siistiltä, ja varustemyymälästä löytyi laadukkaampaakin oheisrompetta jota tarttui myös mukaan uuden kypärän ja lasien muodossa.

Rinnekahvilan eväs olisi voinut olla monipuolisempaakin. Kahvilan istumapaikoilta näkyi kivasti rinteeseen. Kahvilan yhteydessä sijaitsi miellyttävä oleskelutila esimerkiksi monojen pukemiseen. Kaikkiaan perustoimiva lähimäki, jossa tunnelma ja oheisfasiliteetit olivat rennon asialliset.