Vastaa aiheeseen: Whistler

Etusivu Foorumit Kohteet Kanada Whistler Vastaa aiheeseen: Whistler

#43821 Vastaus

Teha

Kaikkea on ja vähän enemmänkin. Tokikaan kaikkialla ei ole tullut käytyä, mutta tarjontaa löytyy siis täältäkin.

Toki kukin tykkää omista jutuistaan, mutta itse viihdyin ehkä jonkun mielestä miinusta aiheuttavan käsittämättömän hyvän jonotussysteemin vuoksi – Missään muualla ISOTKAAN jonot eivät vedä kuten WhistlerBlackcombissa.

Ainakin Suomen ensimmäisen 6-hlön tuolin jonot Rukan Vuosselissa on jotain KAMMOTTAVAA!

NZ ja Aussi kausiduunareitten myötä fiilis keskuksessa on todella ”laid back” ja rennolla asenteella on mielettömän SUURI vaikutus loman onnistumiseen. Ainoa yhtä maukas lomaamuisto on 3 vkon NZ-reissulta.

Arvion mukaan ”kokonaan” uudet hissit eivät toki aivan täytä arvion antamaa kuvaa, sillä Blackcombin puolelle pykätty uusi Crystalin 4 hlön Express on käytännössä uudelleen sijoitettu Whistlerin vanha Harmony, tosin uudella linjalla. Ja tämän siirretyn Harmonyn tilalle tasan samalle linjalle asennettiin täysin uusi 6 hlön Express (ensimmäinen yli 4 hlön nopea tuoli koko keskuksessa, mistä johtunee myös loma aikojen jonot).

Ja holhouskin lienee vähenemään päin, kun vihdoin tälle kaudelle on tännekin saatu SkiDatta/Keycard tyyppiset hissilippujärjestelmät aiempien viivakoodipyssyjen tilalle (Kylän syöttöhissien ala-asemilla oli useita kavereita ”ampumassa” lipussa ollutta viivakoodia, varmistettiin, ettei kukaan nouse ylös vuorelle, sillä väliasemilla ja huipulle vievillä hisseillä ei hissilippua enää tarvinnut – pelotteena oli ainoastaan ”yllätystarkastukset” ja liputtomille tulevat ISOT sakot).

Mutta kaikista Kanadalaisista (Pohjois-Amerikkalaisista) kummallisuuksista huolimatta oman Hiihtokeskuskirjaston ykköspaikka.