Vastaa aiheeseen: Zell am See

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Zell am See Vastaa aiheeseen: Zell am See

#43825 Vastaus

Teha

Joulukuussa 2009 täällä poikettiin ja silloin, kuten varmasti aina Kitzteinhornin jäätikkö oli huomattavasti paremmassa kuosissa kuin Zell am Seen rinteet. Toki tähän oli ns. tuntumakin, joten laskettiin ensimmäiset 6 h jäätiköllä ja pois lähtiessä käytiin pikaisesti reilu 1 h vääntämässä Zell am Seen mäkiä.

Aika raami teki toki senkin, että osa paikoista oli jo päivän osalta kiinni ja kausi käytännössä taas oli vasta alkamassa, joten kaikki alueet eivät olleet vielä aukikaan.

Kipfelbahn (tässä kartassa – vanha) oli tällöin vielä hidas tuoli toisella laidalla ankean ankkurin avustama. Nyt siinä pitäisi oleman nopea 6 hlön tuoli (Kettingbahn) ja mukavan pirteä mäki vieressä.

Kapellenbahnin nopea 4 hlön tuolin rinteet oli mukavan leppoisia lojotuksia, joilla saattoi carvailla surutta hanat auki.

Päinvastaiseen suuntaan olevat Breiteckbahnin nopea 4 hlön tuoli rinteet taas olivat melkein tätä samaa, mutta osin liian leppoisia ja kärsivät kauniin päivän tuloksesta – sukset tahtoi liimata kiinni, koska aurinko oli lämmittänyt mäkeä. Ehkä vikaa voitelussa, mutta mieluummin kuitenkin olosuhteissa ja mäen helppoudessa.

TrassExpressin musta ja Hirschkogel Expressin mäet olivat kiinni, joten jäi odottamaan uutta kertaa, kuten käytännössä koko loppukeskuksen puitteet, mutta näistä lisää vaikka ennen pääsiäistä, kun pitäisi paikan päällä poiketa Maaliskuun lopulla uudemman kerran.