Banked slalom Messilä
bankedslalom, lumilautailu

Banked slalom

Julkaistu: 07.2.2017

Olen pukenut kisaliivit päälle lumilautailussa ehkä kymmenisen kertaa, lajeina monenlaista pipekisoista chinese downhilliin. Menestys on ollut tasaista, eli missään en ole ikinä tainnut sijoittua haha. Kisaamisen tahti on kuitenkin viime vuosina kiristynyt, sillä Lumilautaliiton hostaama Banked slalom -tour on kiinnostanut niin paljon, että viime talvena osallistuin kahteen osakilpailuun ja tänä vuonna aikomus oli kiertää kaikki kolme Etelä-Suomen kisaa. Eka kisa oli viime sunnuntaina Messilässä. Perinteisesti menestystä ei tullut, mutta ehkä sitten seuraavassa osakilpailussa tai elämässä. Seuraavaksi kisataan Swinghillissä 19.3.

Banked slalom Messilä

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Banked slalom Messilä 2

Kuvista kiitos Laurille. 

Avainsanat:
,