Yleinen

Kausi avattu

Julkaistu: 22.11.2016

Ensimmäiset vuodet laskijana – nyt puhutaan siis 90-luvun lopusta – odotin kauden alkua silmät kiiluen. Sitten 2000-luvulla jostain syystä aloin kauden alun lähetessä pelkäämään, että laskeminen ei tuntuisi enää hauskalta. Koska mitä sitä sitten tekisi ja mistä innostuisi? Niinpä kauden eka kerta laudalla aina hermostutti, mitä jos se olisikin vaan ihan blaah? Niin ei onneksi oo koskaan käynyt, joka kerta kun ne siteet kenkiin kiristää, niin jaksaa hymyilyttää. Oon myöskin lakannut pelkäämästä asiaa, koska jos se on 20 vuotta ollut hauskaa, niin asia tuskin enää muuttuu.

Kauden mahdollisimman aikanen aloitus ei kuitenkaan oo ygösjuttuja. En muista onko joskus ollut, yleensä on panostettu loppukauteen vapunjälkeisiin Norjan reissuihin ja joskus muinoin kesäreissuihinkin. Nyt Talma ehti olla jo viikon verran auki, ennen kuin keräilin kamani kesäsäilöstä ja suuntasin Sipooseen. Ja ai että kun olikin hauskaa taas. Sellanen fiilis, että tästä kaudesta tulee erinomainen.

lr-32

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Talma 12.11. Kauden ekana laskupäivänä näytti ihanan talviselta.

lr-21Talma 19.11. Kauden tokana laskupäivänä rinteet erottu maisemasta valkosina rantuina, mutta lumi luisti ja streetillä kamppeet oli loistokunnossa.