lumilautailu, Yleinen

Onko tänään hyvä päivä mennä laskemaan?

Julkaistu: 06.12.2016

Lisäsin tuohon sivunreunaan laskupäivälaskurin. Ei sillä, ettenkö aina olisi laskupäiviä johonkin kirjannut. Asia kiinnostaa. Parhautta oli varsinkin Snowdays-sovellus, koska siinä pystyi skabailemaan kavereiden kanssa laskupäivien määrällä. Se oli toki niitä aikoja, kun alle sata päivää oli säälittävä suoritus. Kova paikka oli, kun pari vuotta sitten laskupäiväsaldo tippui ensimmäistä kertaa lumilautailun aloittamisen jälkeen alle viidenkymmenen. Saa nähdä, noustaanko sen paremmalle puolelle enää koskaan.

No, koska nykyisetkin laskumäärät (viime vuonna 46 päivää) on peruslaskijamittarilla ihan ookoo, niin voi kai sanoa, että kauheesti ei keksi tekosyitä jättää menemättä mäkeen. Oon duunikavereiden kanssa jutellessa ymmärtänyt, että kliseisessä elämäntapavertauksessa on kuitenkin perää. Jos oon aikonut mennä laskeen, niin menen. Tuntuu raskaalta ajatus, että sitä alkaisi aina miettimään, että mennäkö vai eikö sittenkään, jos sää ei ole ihan optimaali tai on ollut vähän tavallista enemmän kiirettä työpäivän aikana. Niitä täydellisiä päiviä, kun herää pitkään nukkuneena ilman mitään päiväohjelmaa, aurinko paistaa, on tullut uutta lunta joka kuitenkin luistaa, joku on voidellut mun laudan ja kroppa on venyttelyn ja hierojan jäljiltä täysin elastinen, on harvoin. Itseasiassa ei vielä koskaan.  Siksi ei kannata joka kerta analysoida, onko tänään hyvä päivä mennä. Jos on säätänyt kalenteriin laskupäivän (/illan) mentävän aukon, niin sen hyödyntää. Simple as that.

ylläs2013

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ylläksellä kerran kun mitään ei nähnyt. Ihan hyvä päivä sekin, ainakin jälkeenpäin muisteltuna. Kuva Kea.