kamahifistely, lumilautailu

Uusi lauta tuli, ei tosin mulle

Julkaistu: 29.12.2019

Kotiin tuli uusi lauta, mutta jotain meni pieleen – se ei ole se, minkä tilasin, eikä myöskään mulle. Late nimittäin inspiroitui myös ajatuksesta ostaa uusi lauta ja ei kun tuumasta toimeen. Laten valinta oli Vimanan Team 150 ja kun sen Shreddingtonista tilasi, laudan sai kuljetuksena suoraan Talmaan seuraavana päivänä (kun oli hieman hyvää tuuria mukana).

Koomista on se, että kun mä etsin uudelta laudalta vähän enemmän jämäkkyyttä, Late puolestaan halusi entiseen verrattuna lisää leikkisyyttä ja jibbailtavuutta. Nähtäväksi jää, oliko kriteeristö ja valinta molemmilla onnistunut. Vielä tänään spekulaation tasolla, mutta ehkä jo huomenna tiedetään tämän osalta soveltuvuus ainakin Talma-laskemiseen. Toivottavasti se omakin tilaus lähipäivinä saapuu, joululoman aikana on tarkoitus lähteä vielä muutamaksi päiväksi Himokselle, niin pääsisi myös testaamaan rinnelaskuominaisuuksia.

Onnellisen uuden laudan omistajan laudanpintaselfie

Asuu meillä myös yksi tyyppi, ketä ei uudet laudat kiinnosta. Ipana on täysin ihastunut suksilla laskemiseen ja laski tänään Talman harjoittelurinteen moneen kertaan hallitusti kaarrellen alas. Myös pysähdys kovemmistakin vauhdeista onnistuu jo. Tosi mukavaa olla porukalla mäessä, kun intoa laskemiseen löytyy.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Avainsanat:
,