2012, Hintertux, suunnitelmia, TÄ?, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua, Zillertal

Hiihtävä tammikuu!

Julkaistu: 22.9.2011

Bojoing! Alkaa alkuvuosi alamäkitouhujen osalta oleen kokolailla pulkassa – tai siis Tammikuu alkaa. Laskin tossa justiinsa, että kokonaista 4 päivää tulee tuhlattua tammikuun aikana elämää työntekoon. Japanin nakkihan on ollut jo selvää kauraa tovin ajan, BANZAI! Ja nyt leppoisampaa alppilomailua on puolestaan tuloillaan viime talven Davos-köörillä tammikuun loppupuolella Zillertalin laaksossa Itävallassa. Onpa alle varattu reilun viikon keikalle jälleen vuokra-autokin, joten saattaapa ryhmä iskeä toisaalle myös Hintertuxin lisäksi tamppaamaan.

Banaanit Hintertuxin ”pohjattomassa puuterissa” tammikuussa 2011.
Jos tähdet (ja kohta saapuva vahvistusmaili) ovat kohdillaan, niin oman tulkinnan mukaan tuolla suoraan edessä on tuleva gasthaussi apartmentteineen.

Ekstemporereissut alkaakin sitte olemaan lopputalven ajan joko palkatonta, viikonloppukeikkaa, tai kesälomaa. Mutta pitäähän sitä talvella nyt helvetti laskea mäkee!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

 • anttiR sanoo:

  Juu kiitoksia, pidetään mielessä! Noinkohan tuolla zillerissa ja tuxerissa enempi rinteitä höylätään, mutta eihän sitä tiedä jos muunkin köörin saa innostumaan opastetulle offipyrähdykselle.

  Vastaa

 • Harri sanoo:

  Zillertaliin jos tarvitset hyvää opasta offipuolelle niin pistä viestiä, voin antaa erinomaisen kaverin yhteystiedot. Useampi talvi putkeen tullut itsekin pari viikkoa noilla kulmilla pyörittyä mutta tänä talvena jää väliin. Japania kohti pitäisi helmikuussa lähteä.

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *