2011, suunnitelmia, syksy, TÄ?, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

Expot sieltä viimeaikojen mukaisesta päästä…

Julkaistu: 06.11.2011

”No Niin” voi vaan sanoa näistä viime vuosien Skii Expoista. Ja onneksi ei ole messujen lipuista tarvinnut maksaa moneen vuoteen mitää, vaan aina on jostain kaivettu fläbät itelle ja kavereille, nimittäin kyllä hieman korpeisi maksaa toistakymmentä euroa siitä, että pääsee penkomaan (karrikoidusti sanottuna nyt) jälleenmyyjien ja maahantuojien mallikappalelaareja. Okei, onhan se aina hauskaa päästä talvi- ja laskufiilinkeihin ständien lomassa, mutta esim. vapari- ja telluvehkeitä oli jo pelkästään vanhalla suksisalissa roimasti näytillä. Ehkäpä tulevaisuudessa voisi nämä vapaalaskusysteemit eriyttää tuolta messukeskuksesta jonnekin pienempiin piireihin ja puitteisiin?!

Tällä kertaa oli ostoslistalla jotain keveistä hanskoista, kuorihousuista ja alusasusta lähtien, muttei mitään löytynyt. Tuntuu tosiaan, että myyntikojuissa on joko perus bulkkikamaa pilkkahintaan ja sitten taas hyvä matsku on edelleen hinnoiltaan omissa sfääreissä ilman kummempia messutarjouksia. Käteen siis jäi 1,5h pikaprähdyksestä muovikassillinen lehtiä ja esitteitä nojatuolimatkaa varten. Nyt vaan lunta maahan ja sitä rataa, järkihän tässä kohta lähtee kun ajelee kesärenkailla näin pitkälle Marraskuuhun ja sukset homehtuu komeron nurkassa.

Antte Lauhamaa kertoilemassa Sastan vermeistä ja suunnitelmistaan. Komeen näkönen setti, hinta tosin tämän nihilistin ulottumattomissa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *