2012, gopro fotot, GoPro960, lähimäet, laskemista, Urban-pow, valokuvat, video

Pauder Swingrock!

Julkaistu: 15.2.2012

Juupatijuu. Lumijumala seuraa edelleen ja nyt tuli hyvästi lunta eteläsuomeen (tai ilmeisesti koko suomeen). Joten aamuvirkku/iltatorkku paino ennen työpäivää 07:30-startilla kotoota Keinarille ja viritti kinit pohjaan ja ylämäkeen. Lunta oli tullunna paikoittain iha kivasti, mutta tuuli ja melko lähellä nollaa oleva ilmanala, olivat yhteistuumin vieneet lumesta parhaan ”paudernessin”. Topissa kuitenkin snögöttiä oli melkein polveen saakka  (TÄ?) joo. Laskeminen oli melko vähä-vauhtista, mutta kannatti silti mennä – nyt pitäisi tästä hoodeilta kehittää joku jyrkkä paikka samalla vertillä niin hyvä olis. Soramonttulaskut on niin tynkiä ”että”… Vinkatkaa jos on knoppia  (paloheinää ja maltsua ei tarvihe mainostaa). Tein TAAS kapinapäissäni video, tällä kertaa pituutta sai hidastuksilla – KAH!

 

 

”meikä hukkuu tänne”
kulku(s)pelit.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *