2012, kesä, valokuvat, video

D90

Julkaistu: 15.8.2012
SNAP! Juu, meinin tossa mennä viikolla päivittämään uskollisen D80:n vähän tuoreempaan ja kennoltaan puhtaampaan D90:een – Nikoniin tottakai! Ja kaikki tinkentankelit obiskoista akkukahvaan toimivat edelleen kuin vanhassa kamerassa timelapse-ajastinta lukuunottamatta, joten lisäkuluja ei niistäkään hirveesti siunaantut. Valokuvaussektorilla ainakin viime viikonlopun räppäilyjen osalta jo itsessään kuvien tekninen laatu parani roimasti sekä hämäräkuvaus herkemmän kennon ja pienemmän kohinan ansioista paranivat. Mutta uutta meikäläisen järkkärille on videokuvaus. Mökkiviikonlopun lomassa kuvailinkin lähinnä 50mm 1.8:lla ja 16-50mm 2.8:lla pikku pätkiä sieltä ja täältä ja heitin editin kasaan – sanotaanko näin että olen jopa melko yllättynyt tuosta videon laadusta… 
Alla pari fotoa kameralla napsattuna.