lähimäet, laskemista, syksy, valokuvat, Vihti Ski, Yleinen

Tykkibyydää!

Julkaistu: 05.12.2014

YEAH! Pakkasukko on paukutellut sen verran henkseleitään mennä öinä, jotta vihdin tykkipatteristo on ennättänyt painaa tykkiputikkaa mäen täyteen ja siten kausi alkaa jälleen VihtiSkin rinteillä – kuten taisi käydä viime syksynäkin. Golfkentät vielä vieressä siintää vehreänä, mutta sehän ei suksen päällä seisomista haittaa.

vihti-5

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kuten eteläsuomessa tähän vuodenaikaan on tyypillistä, että rinteet ovat tosiaan 100% täytetty keinolumella, mutta täytyy sano että vihdin mäki oli poikkeuksellisen mukavan pehmeä laskea. Normaalisti kauden ensimmäinen tykkilumirinnepäivä menee pudonneita hammaspaikkoja etsiessä täristelyn lomassa, mutta nyt oli kovin mukavata hiihellä!

vihti-7

Pidemmittä puheitta nyt kätöset ristiin ja toivotaan a) pakkasöitä lisää tykkihommia varten, sekä b) luonnon lunta piristämään niin mieltä kuin myös maisemaa – ja suosittelen kaikille vierailua lähimäkeen lauantaina itsenäisyyspäivän lomassa – mutta kannattaa tarkastaa tietenkin mitkä mäet ovat auki… Sillä välin meikäläinen käy polkasemassa tavoitteena olevan 2000km polkukilsoja fillarilla kasaan.

vihti-9

Jopa Vihdissä laskettiin eilen pilvien yläpuolella!

Avainsanat:
, , ,