2011, kypäräkamera, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

4tunnin päästä…

Julkaistu: 19.3.2011

…ukko ampuu taas lantokentälle ja alppiseikkailu alkaa. Kaiketi matkaseurassa on hurrrrjiakin extreme-ukkoja, joten täytynee pitää omat taidot ja realiteetit kohdallaan – mutta toivottavasti ja todennäköisesti tällä keikalla on hyvä tsäänssi päästä toteuttamaan yksi laskutouhuihin liittyvistä unelmista…? Kokemuksista puheen ollen, tällä reissulla dokumentointi on ainakin kohdallaan kun pelkästää jo meikäläisellä on kameroita joka lähtöön – normi järkkäri ja pokkari stillitouhuihin ja Contouri liikkuvaan – kirsikkana kakun päällä messiin lähtee myös toinen minikamera eli kaverini GoPro. Tiukkaa testiä näillä kypäräkammeroilla siis. Eiköhän tämän reissun pohjalta ens talven ”omahankintakypäräkamera” tule selväksi ja kameroiden ominaisuudet esille.

Näillä tulee viteoo vimeoon!

GoPron stillkuvausmoodi on myös meikäläistä houkutellut kovasti – eikä tämä testilaukaus parvekkeelta ainakaan hirveesti jätä kylmäksi – yllättvän skarppi nääs.

Nähkäämme siis Itaaaliassa ja Punavuoressa – nimittäin tämmöinen reissu-blogin poikanen näyttäisi olevan kehitteillä köörillämme!! Tskeitout!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla