GoPro960, kesä, kypäräkamera, TÄ?, video

Lomavideo11

Julkaistu: 26.8.2011

Nonni, Syys- vai sanotaanko loppukesäflunssa on kaatanut miehen tonttiin ja oli hyvää aikaa toteuttaa repaleisesta kesälomamatskusta yhtenäinen videopätkä – tai siis pätkä on yhdessä, yhtenäisyydestä en hirveesti uskalla mitään sanoa… Edelleen, voin vaan suositella 1.suomen kiertämistä loa-aikeissa ja 2.hankkimaan tuommoisen pikkukameran, jolla kuvaaminen menee vähän niinku siinä sivussa ja lomailu tuntuu edelleen lomailulta dokumentin kuvaamisen sijaan.

Ainii joo, kävin muuten ”sairastumispäivänä viemässä firman golf-mestaruuskisoista jaetun toisen sijan!!!! Ja kyllä – kilpailuissa oli enemmän kuin kolme osanottajaa, yhteensä jopa 24 kokonaista kisaajaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Heitin muuten kyllästyneille silmille uutta blogiväriä – tommosta syksyistä paskaruskeeta ja muuta semmosta.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *