2011, GoPro960, kypäräkamera, TÄ?, video, virittelyä ja välinehomostelua

Svid.

Julkaistu: 06.12.2011

Noentiijä. Vituttaa. Pimeys ja lumettomuus. Jos jotain hehkutettavaa löytyy niin näin itsenäisyyspäivänä ei ole enää saletisti kuin 2pv vajaa 4 viikoa lumille pääsemiseen. Etukäteen tosin olisi ihan kliffaa päästä vähän ottamaan jalkoja alle Talmassa – ja bonarina päästä kokkeilemaan skinejä banaaneissa jossain lähimettän kummulla. Vapaapäivän ajanvietteeksi kuitenkin riipasin kasaan tossa tylsyyksisssäni tommosen syksyisen pätkän. Siinäpä siis GoProon timelapseja ja sitten Coolpixin videoo käsivaralla kuvailtuna – ja viimosena SE ensilumi, joka putosi eilen maahan!!! Femmat sille! Enää ei vituta yhtään…

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *