2012, gopro fotot, GoPro960, Hakuba, Japani, laskemista, valokuvat

Kevyttä harrastelua Hapossa

Julkaistu: 10.1.2012

Tänään käytiin Hapossa haahuilemassa, kun metikköön oli kuulemma tarttunut lunta kivasti Cortina-päivän aikana. Ja olihan sitä jonnii verran säätynyt meillekin ja omia jälkiä piirreltiin taas. Tosin täällä alkaa ilmeisesti aika ronkeliksi, koska polven syvyisestä kevyestä lumesta ei nyt tullutkaan mitään eeppistä fiilistä. Laskemisen ohessa hoidettiin Sakka mettän summmer-roadin raivaamistä suksilla Powder Lodgen isännän mieliksi – mahtuupa tulevaisuudessakin laskemaan… Kuvia ei tarttunut oikeen muuta kun alla Joel Nykterin nappaama foto meikäläisestä ja eilisen videon päivitinkin aikasempaan postaukseen.

Uuuh, olisinpa tuo minä… hetkinen – sehän on! 
Pikku sinkulaa oli holilla.
Illalla vetästiin jaappanilaiset fonduet, eli mikälie…
Hoo Moilasen pihtiotteesta ei mäiskeet karkaa.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *