2012, lähimäet, laskemista, valokuvat

Svenska talande Borgå folkarna – eller hur?

Julkaistu: 08.3.2012

Noni, ei sekään menny oikein mutta yirtin kuitennii. Kävin siis miniulkomailla eli Porvoossa laskemassa mäkeä. Kokonniemi oli tömändeeröksen nimi. Kliffaa kun ehtii duunien jälkeenkin sivakoimaan melkein tunnin ilta-auringonpaisteessa. Mäki ja mäjet(en laskenu ku yhtä) oli kunnossa ja siltä näytti streettikin. Sanon saman ku viime talvena, että viikolla kiva ja viihtyy sen 1,5h – muutoin ei varmaan kandee mennä. Parempia kuvia ku viime talvena tuli ku on parempi pokkari ja enempi valoa.

Kaikilla laskin mitä peräkontista löyty.
Kaupunkimaisemaa ja auringonlaskua.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *