Hakuba, Japani, laskemista, valokuvat, video, Yleinen

LOS SPEKTAAKKELIS!

Julkaistu: 09.2.2013

Punainen matto on levitetty, salamavalot välkkyvät ja paparazzit tivaavat viimeisimpiä juoruja Tähtösiltä – on siis Japanin reissun 2013 filmin ensi-ilta ja elokuvantekijää jännittää niin pirusti. Ohjelmistossa siis laskettelu- ja lifestyle dokumentti 8:sta suomalaiskääpiöstä, jotka nuoruuden suomalla innolla lähtivät jäljittämään Hakuban paikallisen vuoristo-oppaan, Iso-D:een jalanjälkiä ja salaisia pelipaikkoja (tai sitten niille vain osuttiin vahingossa ja Iso-D meinaa sitä ISOA-DUMPPIA – katsoja saa päättää). Nyt arvon kansalaiset, teillä on mahdollisuus katsoa ja nauttia tästä verellä ja kyynelillä tuotetusta elokuva-spektaakkelistä – kas näin: (suosittelen painamaan HD-nappulan pohjaan ja kääntämään musiikkivermeiden nupit kaakkoon!!!)

Huomatutettavaa on myös, että elokuvantekijä / bloggaaja on tällä hetkellä ehdottomasti uransa lakipisteessä, koska myös maailman kovin hiihtoalan julkaisu ”Skimbaaja” on sisällyttänyt urhomme sivuillensa! Voi tätä onnen päivää!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

 • anttiR sanoo:

  Hienoa porukkaa tuo kitukasvuinen lumilautavuokraus-poppoo!
  Ja kiitoksia, kyllähän tuota hetki tuli väkerrettyä ja epävirallisille japani-amerikkailaisille myös iso kiitos postaamisesta mediaansa! Kerro terkut jos törmäilet!

  Vastaa

 • katt sanoo:

  Kävin kattoo leffan paikallisessa lumilautavuokraamossa kääpiöiden kaa. Oli super hyvä! Leffa on saanu hyvät arvostelut myös epävirallisessa netissä elikkäs japanin amerikkalaisten keskuudessa.

  Vastaa

 • Timppi sanoo:

  je je & rok rok!

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *