gopro fotot, kypäräkamera, lähimäet, syksy, valokuvat, video

Calpis seurantakamera

Julkaistu: 02.9.2014

…elikkäs siis followcam! Tuli jälleen sateiden tuottua käytyä rullailemassa Calpiksen bikeparkin mäkiä ja tällä kertaa tavoitteena oli ottaa haltuun hieman hyppyjä fillarilla. Vauhtia siis piti kasvattaa ja samalla myös niitä espanjalaisittain sanottuja ”cohoneseja”… Siinä palleroiden kasvattelun lomassa tuli myös kuvialtua taas Korpolla ajoja ja tällä kertaa sisältöä tuli kivasti ns. followcamin muodossa, eli linssin edessä näkyy muutakin kuin pelkkää maisemaa, KATOPPA TÄSTÄ:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Voin kertoa näin avoimesti, että ylitin itseni fillarin selässä tuona päivänä enemmän kuin ikinä yhteensä, nimittäin tuli ajeltua sellaisista paikoista ja hyndistä, mitä vain viime kerralla katseli ihmeissään – kovaa hommaa. Mutta vielähän noita isompi linkoja jäi kokeilematta, eli vielä on haasteita tuollakin tarjolla. Seuraavaksi olisi tarkoitus tässä joku päivä ampua Sappeen bikeparkkiin katsastamaan Pirkanmaan kehutut hissiajelut.

calpispeter-19

Peter vauhdissa

calpispeter-8

Hurjat

calpispeter-12

Peter osoitti, että kypärä on hyvä olla päässä – ja vielä fullface-mallinen

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *