kypäräkamera, lähimäet, luonto, syksy, valokuvat, video

Fiilistä peliin!

Julkaistu: 22.9.2014

Jeah! Tänään, eli 22.9.2014 se sitten tärähti, nimittäin syksy päälle. Eilen sunnuntaina ajeltiin vielä hiki hatussa lähes +20 asteen kesäkelissä pitkin lähimettiä fillarilla ja tänään maanantain kunniaksi puut ovat pudottaneet tuulessa lehtensä ja vettä vihmoo kuin viimeistä päivää. Pitää kuitenkin kaiken synkkyyden keskellä muistaa, että mitä syksy tuo tullessaan – talven!

Mutta ennen talvitouhuja pitää vielä fiilistellä kesäisiä touhuja ja pistinkin tuossa pystyyn pienen videopätkän, jonka duunasin mennä perjantaina kun en fillarilenkille seuraa saanut – eli paras seura on oma seura?! Hieman tietysti pääsee siinä sykkeet laskemaan lenkin lomassa kun toimii itsensä kuvaajana, näyttelijänä ja stunttina, mutta yllättävän hauska pikku video tuli koostettua ja omasta mielestä tuossa on aika hyvin fiilistä, vai mitä?

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kuvat tällä kertaa ovat puolestaan Kalpalinnan bike parkista, jossa on nyt loppukesän valitettavasti ajeltu vain yhden hissin voimin Hugon hissin vaijerin pudottua, mutta eipä se ole menoa hiljentänyt… Nytkin oli Lauantaina yllättävän monta painovoimapyöräilijää mäessä, ehkäpä todella lämmin keli auttoi asiaa? Toivottavasti vaijeri saadaan talveksi takaisin, niin saattaisipa sitä vaikka sukset jalassa käydä myös vähän fiilistelemässä calpiksessa ja kunnon dumpin osuttua tuollahan on eteläsuomen parhaat hissipyydät!

KALPIS-12

Meikäläinen hapettaa ekaa kertaa Kalpiksen kakkoslaiturilta.

KALPIS-15

Anssi näyttää deehoopyörineen puolestaan miten kolmoslaitskilta lentää.

KALPIS-23

Ja asioita voi myös ajatella ns. out-of-the box, eli hypätä kakkoslaiturilta kolmosen alastuloon…. why not?!