video

4 yötä jouluun on…

Julkaistu: 21.12.2014

…Laskin aivan itse eilen – ja kävin ajelemassa alamäki pyörällä Kalpalinnassa. Ei ihan perus joulukuu siis tänä talvenakaan, vai mitä? Kernaastihan sitä jo lätkisi vauhdilla tuohon laskupäivälaskuriin hittejä, mutta kun ei. Ok, kyllähän sitä mäkeen pääsisi jos oikein pinnistäisi ja eräästä periaatteestaan antaisi periksi, mutta mutta…

capk-2

Tällä hetkellähän luonnon oma lumitykki on painanut etelää myöden (ainakin Keravalle saakka) valkoisen hunnun taas maahan ja lämpötilatkin pitäisi pysymän pakkasella, joten eiköhän nämä lähimäetkin ensi viikoksi saada auki.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

capk-1

Sitä odotellessa tosiaan, hypätkäähän meikäläisen kyytiin kun eilen lauantain ratoksi käytiin könyymässä tosiaan Calpiksen bikeparkissa muutama tunti – muutamia jäisiä kohtia lukuunottamatta, olihan hauskaa: