2011, laskemista, virittelyä ja välinehomostelua

OHO-OHO!!

Julkaistu: 04.2.2011

Nonnii. Zäägit on nyt tyypitetty ja samoin siteiden virkaa jauhaneet 7tm:t. Voihan veljet, kun Anttipoikaa vietiin alkumainingeissa kun pässiä narussa. Ensinnäkin Purist on taivuttelujen perusteella varmaan jäykin sivakka millä meikäläinen laskenu, siis kaiketi ikuna. Ja toisekseen suksen sheippi kärjen levyisellä taililla lähetti suksen leikatessa älyttömällä voimalla ulos käännöksestä. Mutta, eihän tuolla Talman törmällä kyllä tänään mikään herkullisin suksen tunnustelukeli ollutkaan – pohjalla kivikova ja jäinen alusta sekä päällä tosi tahmainen märkä nuoska jota satoi kokoajan lisää… toivon syvästi, että kelillä oli osaa tämän päiväiseen meikäläisen tylytykseen ja että suksiin saan paremman otteen esim. huomenna Messilän keikalla. Kyllä siis tänäänkin mentiin lujaa ja kantilla, mutta mentiin ns. tarpeeksi lujaa koska parit high-speed-pannut tuli heitettyä kantin leikatessa eri paikassa mitä käskijä oli ajatellut.

No sukset on käsitelty, nyt vuorossa siteet, jotka jännitti ainakin yhtälailla kuin sukset. Muttamutta, 7tm:n Poweri osoittautuikin oikein helmeksi (tamperelaisittain helmeeeeeeks). Eli tuntuma siteessä on kuin onkin tosi aktiivinen ja kädenkäänteessä ruuvia veivaamalla kantapään takaa vastusta saa vähintään yhtälailla kuin esim. meikäläisen lemppari G3 World Cupeissakin – side on siis jo nyt tuomittu vähintään hyväksi.

Tänään ei kameraa valitettavasti ollunna mukana, tai siis oli, mutten ottanu yhtään kuvaa ku olin niin keskittyny laskemiseen… HAHA! Huomenna aamusta sitten Messilään ja ohjelmassa kaverin tutustuttamista kyykkäämiseen, nahkamonoilua, banaania ja tottakai FÄ… ei ku ZÄGIN kesytystä, eli kattellaan josko ukko pääsis huomenna sinuiks suksien kanssa…

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Eilistä rensselisetäilyä – hyvät siteet joka tapauksessa.

Kommentoi blogikirjoitusta

 • anttiR sanoo:

  joo, siteet on ässät, meikäläiseltä vahva ääni!

  Vastaa

 • Valtteri sanoo:

  noitahan pitää kokeilla jos ne kerran toimii. polvet arvostaa.

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *