valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

Safety first!

Julkaistu: 22.3.2013

blingbling, sano! Sinne meni muutama satalappunen hemmetin kalliiseen reppuun, mutta kuulemma tässä kyseisessä repussa on jotain salamyhkäistä ja epänormaalia?! Kuulemma kun vetäsee handelista niin ilmapussi mossahtaa repusta pihalle niin että suhina vaan käy ja reppuselkähiihtäjän tiheys vyöryvään lumeen verrattuna pienenee yks-kaks-yllättäen siihen mittakaavaan, että hieman suuremmalla todennäköisyydellä kuin normaalisti miekkonen pysynnee lumivyöryn pinnalla kuin ilmapallo… Ainakin jos hyvin käy.

Tähän saakka on vaarallisissa maastoissa vedetty ilmaletku-Avalungi aina esille siltä varalta, että jos käy hassusti ja luontoäiti pääse yllättämään nurkan takaa. Sakemanni urheilukauppias nyt kuitenkin päräytti tiskiin sen sortin rabatin BCA:n 32litrasesta Float-mallista, että Moilasen kukkaron nyörit kestivät pienen investoinnin oman turvallisuuden parantamisen nojalla. Nyt onkin hyvä tulevalla viikolla päästä kokeilemaan miten repun kanssa samoilu ja sivakointi onnistuu kun pääsiäisviikolla ryhmärämä suuntaa kohti Lapin tuntureita. Ensi purasulla tuntuma on, että tilaa kaikelle tarpeelliselle ja ehkä vähän tarpeettomallekin on, sekä käytännöllisyyden nimissä kaikki juomaletkut yms. tingentangelit tuntuvat löytävän omat paikkansa hienosti. Ja myös pikkasen kameragearia mahtuu völjyyn.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kohtapa ukko sänkyyn ja aamusta autoa kohti napapiiriä – seuraava raportti sitten joskus.

Kommentoi blogikirjoitusta

 • Jani sanoo:

  Mistäs kaupasta tuon hankit ja paljonko oli hintaa? Itselläkin jokin vastaava viritys hakusessa.

  Vastaa

  • anttiR sanoo:

   Juu, Sport-Conradin testattu yksilö pulloineen kaikkineen 500eemeliä tasan. oli sen verran hyvä diili, että oli pakko tarttua. Ja kyllähän tuo nyt yhden päivän selässä skinnaillessa kantaneena tuntuu olevan todella passeli reppu. Toimii siis käytännössä hyvin ja istuu kivasti selkään.

   Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *