Hakuba, Japani, lähimäet, Lappi, laskemista, Pallas, suunnitelmia, Talma, Urban-pow, valokuvat, video, virittelyä ja välinehomostelua

No mutta mitäs se ”mennä” talvi oikein tarjoili?

Julkaistu: 31.10.2013

Kyllähän alkaa muuten nenässä herkistymään pikku hiljaa hiihdon tuoksuille varatut hajuelimet, niin satunnaisista aamupakkasista kuin myös lähestyvästä skiexpoviikonlopusta oheistoimineen. Kaikki muistavat viime syksystä sellaisen erikoisuuden, että talvi tärähti meille eteläänkin jo varsin aikaisin ja ensimmäistä kertaa miesmuistiin Talman mäkiä pääsi myös allekirjoittanut höyläämään jo Lokakuun puolella – kaiketi tasan vuosi sitten. Nyt ei taida moista pelkoa olla ainakaan kelien puolesta…

Seuraava merkittävämpi etappi taisi ollakin sitten ensimmäinen kunnon lumimyräkkä, jonka seurauksena hiihdettiinkin PUTIKKAA Malminkartanoa pitkin – siis stadissa!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lähimäkitalkoiden perään sitten oli jälleen ihan ”pakko” lähteä Japaniin tutkimaan, josko putikkata saisi sielläkin siivoilla jälleen – ja kyllähän sitä muistaakseni sai, jopa näin lyhyehkön videomuistelon perusteellakin:

http://vimeo.com/58002248

Myös SUOMEN Lappi järjesti ihan mukavia hiihtohetkiä maaliskuussa Ylläksen suunnalla,

http://vimeo.com/62732166

…ja myöhemmin sitten Huhtikuussa, Luosto-Pallas-Olos-sektorilla,
http://vimeo.com/64506315

Tulevalle talvelle toivotaan siis tottakai vähintäänkin yhtä hyviä mäkiä kuin viime kaudella, mutta haaveissa siintää jo sinetöidyn Japanin reissun lisäksi myös mahdollinen keikaus pitkästä aikaa Alpeille – ja jos vain luoja suo niin keväämmällä sitten Lyngenin suunnalle…? Kondis ainakin saattaisi olla siinä kuosissa, että ylämäkikin mahtaisi tuntua ihan hauskalle. Mutta joka tapauksessa tulevana talvena taas hiihdetään ja kovasti ja suksinurkkaukseni on saanutkin jo ennen expoja vähä vahvistusta – inserttien asennuksen ja siteiden välppäämisen sijaan voi valita suoraan seinältä – alppi vai telesBÖG? näin SDP 4evör!

Mutta pidemmittä puheitta nähdään perjantaina vanhalla Iltamissa, lauantaina Brunssilla ja messuilla sitten kun kunto sallii  HUH!

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *