kesä, kypäräkamera, luonto, valokuvat, video

Kauramoottorilla

Julkaistu: 13.8.2014

itekseniXC-2

Noniin – jottei nyt ihan konevoimin etenemikseksi fillarihommelit mene niin pitänee tähän väliin tuikata myös videoteos viime viikon lopulta, jossa kovasti koitan osoittaa kuinka vauhdikasta ja hauskaa myös ilman hissiä tapahtuva maastolenkki voikaan olla! Ainakin omasta mielestäni kliffan näköstä meininkiä, tosin hiki lentää ja hengitys rohisee ”hieman” enemmän kuin hissihommissa;

Nyt varsinkin helteiden jo taituttua alkaa tuo tasamaiden polkeminenkin taas tuntumaan jotenkin inhimilliseltä ja 3litran juomarakko riittää jo parin tunnin lenkille vallan mainiosti. Kyllä se vaan on edelleen fiilisteltävä näitä kotikontujen polkuja sekä niiden tarjontaa, hieman suunnasta riippuen edessä on kirjo suomalaista metsämaisemaa kaikissa muodissaan – ainoa mikä uupuu, on suuremmat mäet ja harjut, joissa pääsis alamäkiä laulattamaan hieman isommalla kädellä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

MessilaEnska

ajelullla-14

itekseniXC-1

 

Avainsanat:
, , ,

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *