Japani, valokuvat, video

Hokkaido ensipurasu

Julkaistu: 24.1.2015

Bouttiarallaa  vuorokausi meni ja mies heilahtaa Keravalta Hokkaidon saarelle Japaniin Annupurin hiihtokeskukseen. Reissun päällä kaikki oli myöhässä, niin lento Hellsingistä Nagoyaan, Nagoyasta Sapporoon ja bussi Sapporosta Annupuriin, mutta perille päästiin. Ensimmäisenä iltana alle tottakai ensi purasu Chu-Hista pitkästä aikaa ja onsenin kautta nukkumaan.

niseko1

Koko saapumispäivän ja ja seuraavan yön pukkasi lunta tosissaan kovan tuulen saattelemana. Tottahan toki ensimmäisenä laskupäivänä, eli tänään mieli oli intoa piukassa, että NYT stikataan putikkaa ihan tosissaan.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tämän päivän edesottamuksista ohessa pieni video:

Kova tuuli oli kait tehnyt tehtävänsä yön aikana, nimittäin mitään ”perus” japanialaista pohjatonta putikkaa ei metsät olleet täynnä. Kovan tuulen takia ylimmät takamaastoportit eivät olleet auki windslabien mahdollisuuden vuoksi, mutta alimpien kautta päästiin tutkimaan sidecountrya ja hieman skinnaamalla myös takamaastoa.

annurpuri (1 of 6)

annurpuri (3 of 6)

Lunta siis oli kuitenkin iha perus puuteripäivän mittapuihin saakka ja maasto on erittäin mukavaa laskettavaa – joten sanotaan nyt, että 10+ päivä, kun kyseessä on ensimmäinen päivä ja uudessa kohteessa. Normaalistihan ensimmäinen päivä on kikkailua, arpomista ja häröilyä täynnä.

annurpuri (5 of 6)

Nyt tuuppaa mukavasti lunta taas taivaalta ja ihan kliffat odotukset huomista silmällä pitäen, katsotaan mitä tuleman pitää.