Yleinen

Saako jo haaveilla talvesta?

Julkaistu: 15.7.2016

Kesä on vehreimmillään ja on vuoden lämpimin kuukausi, heinäkuu, tai ainakin pitäisi olla. Lomaa on jäljellä (niin siis Janikalla on) ja aikomuksena on saada kesästä vielä paljon irti. Olemme innostuneet erittäin paljon maastopyöräilystä ja aikomuksena on viettää aikaa metsässä ja kehittää itseämme tässä mahtavassa lajissa. Toiveena olisi myös, että heinäkuu muuttuisi vähemmän sateiseksi ja ehkä hiukan lämpimämmäksi, jotta mökillä olisi mukava viettää aikaa loppukuusta.

Valtsu mökillä veneilemässä

Mökillä veneilemässä.

Kaikesta huolimatta ajatukset ajautuvat pikkuhiljaa, aivan kuin varkain, talven houkutuksiin. Milloin pidämme lomamme? Kuinka paljon viitsin ottaa palkatonta töistä? Mihin menemme? Kuinka monta reissua kerkeämme tekemään talven aikana? Uusia kysymyksiä pyörii päässä samalla kun hahmottelemme mielissämme ensi talven reissuja, haaveita ja mahdollisuuksia.

Janika Himoksella

Himoksella maaliskuussa.

Usein tämä tuppaa mennä näin. Valtsu alkaa viimeistään kesäkuussa selailemaan laskulehtiä ja kirjoja, katsomaan videoita ja tutkimaan nettisivuja. Janika siinä sivussa innostuu taas yhä enemmän rakkaasta talvilajistamme, vaikka kesä ei ole tehnyt vielä loppua. Vai onko sittenkään näin? Ehkä Valtsu selaa niitä lehtiä vuoden läpeensä taukoamatta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Suunnitelmia ensi talvelle on tehty jo aika lailla. Joulukuussa suuntaamme pidemmäksi aikaa pohjoiseen. Hiihtolomalla lähdemme katselemaan vuorostaan talvista Dolomiittien vuoristoa. Sen teemme samoille seuduille, jossa kävimme kesäkuun alussa, Cortinaan. Tälle reissulle olemme jo varanneet huoneiston, jossa yövymme.

No joka tapauksessa. Onhan kesässä omat hyvät puolensa ja omat kivat harrastuksensa, joita jopa talvella ikävöi. Pitäisikö sitä elää enemmän hetkessä, vai onko tämä tervettä tulevaisuuden suunnittelua ja haaveilua? 🙂

Nuuksiossa

Nuuksiossa

-Janika & Valtsu

Avainsanat:

Kommentoi blogikirjoitusta

 • elamaatyylilla sanoo:

  Hyvä että jollain muullakin polttelee, vaikka onhan kesälläkin omat upeat juttunsa! Kai se pitää alkaa harrastamaan tuota kesähiihtoakin 😉

  -Valtsu-

 • Milja sanoo:

  Saa! Mulla edellinen kausi oli pitkä, ja lumiajatukset pysyivät poissa ennätyspitkään yli juhannuksen. Mutta nyt on meneillään jo täysi skimbakuume. Hypin onnesta kun näin eilen keltaisia puusta pudonneita lehtiä Sotkamossa 🙂

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *