Hiihtovaellus, Vapaalasku

Kesäyön lasku ja vuoden paras lyhäri

Julkaistu: 25.10.2017

Tänäkin vuonna kilpaillaan vuoden parhaasta lyhäristä. Tällä kertaa äänestys tapahtuu Scandinavian outdoor:n sivuilla. Eniten ääniä saaneet videot esitetään myös Messukeskuksessa järjestettävillä Vapaalaskufestareilla 3.11.2017.

Meidän tekemässä lyhärissä Kesäyön lasku -pätkässä numerolla 16 fiilistellään vuoden viimeisiä käännöksi Pallaksen Pyhäkurussa yöttömän yön tunnelmissa. Teimme reissun kesäkuun alkupuoliskolla, jolloin Lapin helleaalto nosti lämpötilat parhaimmillaan 26° tietämille. Tästä reissusta olemme kirjoittaneet myös blogitekstin ”Kesä, hiihtovaellus ja Pallaksen yötön yö”.

Reissussa ollessamme kuvasimme muutamia videopätkiä. Ennen syksyn tuloa emme olleet aikoneet osallistua tämän vuoden lyhäriskabaan. Onneksi olimme kuitenkin kuvanneet Pallaksella videomatskua ja saimme koottua kesätunnelmaisen lyhytelokuvan laskemisesta. Kaikki materiaali ei ollut priimaa, mutta toivottavasti fiilis kuitenkin välittyy. Menimme sillä mitä oli, joten ”tämmöistä tuli tällä rahalla”. Toivottavasti pääsette tunnelmaan!

Mainos
Mainos

Meidän ja muiden lyhärit löydät yllä olevista linkeistä. Käyhän äänestämässä, mikäli videomme miellyttää sinun silmääsi!

Kesäyön lasku

 

Kesäyön lasku -elokuvan tekoprosessi

– Janika ja Valtsu

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *